INTERMEZZO

VERWAARLOZING

Woeps. Verbouwen, een job, een blog, het verplicht op restaurant gaan voor die blog – poor old me – en andere sociaaldoenerij… het valt toch niet zo fantastisch goed te combineren. Niet alleen wordt mijn tijd opgeslorpt door het zwarte gat genaamd Mijn Huis, ook het restaurantgeld transformeerde zich de voorbije maanden integraal in containers, kruiwagens en bakstenen. Mijn prille blog heeft zijn eerste portie verwaarlozing dus alvast achter de kiezen.

Ik geraakte dan ook niet veel verder dan Afhaalpizza Napoli. Want lekker vet eten & renoveren? Two peas in a delicious pot, niet waar! Enig in zijn soort te Eine, dat wel. Niet barslecht, dat ook wel.

Maar de prijs voor Beste Afhaalpizza der Vlaamse Ardennen, blijft voorlopig toch nog even achter slot en grendel. 

Dus, mijn blog en ik herpakken ons. Nog niet met concrete info, zo scherp staan we nu ook nog niet. Maar wel met dit fameus intermezzo. Volslagen tijdverlies voor jou; ontstresstechniek bij uitstek voor mij. Helemaal zen word ik van die vinnige zwarte lettertjes die zich voor mijn ogen ontrollen.

Enfin… back to business, terug naar Oudenaarde en mijn zoektocht:

Uiteraard heb ik mijn frustraties al wel eens uitgespuwd bij… ieder die het horen wilde, eigenlijk. En één ding werd snel duidelijk: diegenen geboren en getogen in het Oudenaardse zijn het allesbehalve met me eens. Zou dit betekenen dat mijn zoektocht naar gezellige eettentjes wel eens een succes kan worden?! Ik moet toegeven, ook ik zie op en rond de Grote Markt nieuwe zaakjes als paddenstoelen uit de grond springen. Ideaal moment om naar Oudenaarde te verhuizen, zo blijkt! En genoeg voer om te proeven en over te schrijven!

TO TASTE

In de Kroon – Mullem – Familieklassieker

De zwarten engel – Maarkedal – Bemind door gans Oudenaarde

Fuzzy duck – Oudenaarde – Wijnbar met kleine en grote gerechtjes

Økkerennoot – Oudenaarde – Hip & healthy lunchen & taart eten

Tijd voor koffie – Oudenaarde – Koffie drinken & kopen als een pro

Advertisement